Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun au vin

Kalkun au vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers. 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : olemad

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.kalkunbryst eller filet
125 g.kalkunbacon
2-3 spsk.olie/oliemargarine
500 g.champignon i skiver
2-3 gulerødder i grove skiver
200 g.persillerod i tern
1 løg fintsnittet
1 glasperleløg
2-3 fedhvidløg
3 laurbærblad
2 kviste timian
4 dl.rødvin
1 tern hønsebouillon
1-2 spsk.maizena eller mel
 persille
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kalkunkød i store tern og kalkunbacon i strimler.
Steg baconstrimlerne i en gryde og tilsæt fintsnittet løg.
Læg kalkunkødet i gryden når løgene er let brunede.
Brun kødet og kryder med salt og peber.
Tilsæt champignon i skiver.
Svits persillerod i tern gulerødder i grove skiver hakket hvidløg og let glaserede perleløg og hæld det i gryden
Hæld vinen ved og lad retten simre ved svag varme i ca. 15 min. spæd evt. med hønsebouillon og jævn saucen.
Smag til med salt og peber.
Drys med frisk persille
Tilbehør: kartofler


Tips:

Per jeg har sendt en mail til dig med et billed af den færdige ret da jeg ikke kunne uploade det her. Hilsen Ole Møller




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6340 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu