Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sammenkogt med Ris

Sammenkogt med Ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4  

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet.

Indsendt af : Jeanne Sønderskov

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.koteletter
4-5 Gulerødder
250 g.champignon
1 bdt.Forårsløg
1 ds.flåede hakkede tomater
1 lille Tomatpuré
2 dl.boullion
2-3 dl.fløde
1 pk.coktailpølser
 salt
 peber
 paprika
 karry
 


Opskrift:

skær koteletterne ud i strimler, ordne grønsager, og skæres i mindre stykker. Svits kødet i lidt smør og krydder med salt, peber, paprika og Karry. svits grønsagerne med bagefter. Hæld boullionen, flåede hakkede tomater og tomatpuren ved og lad det små koge 10 min. tilsidst tilsættes fløden og coktailpølserne. smag sovsen til, evt jævnes den lidt.
serveres med ris, flutes óg salat.

Tips:

Der kan også bruges skinkekød, kylling eller kalkun til retten. eller andre grønsager, hvad man nu har lyst til .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18351 gange,
og udskrevet 258 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

MV  -  2011-10-22 22:25:57
Har aldrig smagt noget så grufuldt....