Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bolognaise

Bolognaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : martin bp

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
50 g.bacon i tern
1 stort løg i tern
2 fedhakket hvidløg
1 gulerod i små tern
1 tsk.revet citronskal
1 laurbærblad
1 dl.persille hakket
1 dl.frisk basilikum hakket
2.5 dl.rødvin
70 g.tomatpure konc.
1 ds.hakkede tomater
 salt
 peber
 


Opskrift:

Svits bacon gyldent ved god varme. Skru ned for varmen og kom løg ved og svits til løget er gennemsigtigt, ikke brunt. kom gulerødder ved og svits yderligere 2 min. Tilsæt hakket oksekød og rør til det har delt sig og skiftet farve. Tilsæt persille, basilikum, citronskal, laurbærblad, rødvin, tomatkonc. og flåede tomater.
Når det koger, skal gryden på det mindste blus man har. Simrer i 3-4 timer.
Smag til med salt og peber inden servering


Tips:

Den lange kogetid er vigtig for smagen. Hvis man aldrig har prøvet at langtidssimre bolognaise, har man aldrig lavet den rigtigt! Så prøv det nu!!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13505 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mr.Systron  -  2014-04-06 10:54:37
Jeg plejer at komme fintsnittet blegselleri også. Det gi'r en hammer god smag, og du har fuldstændig ret i at man skal langtidskoge sin Bolognaise, det får ALLE smagene frem, men vent med basilikum til allersidst, ellers bliver de triste at se på, og smager er meget mere intens når det kommer i lige før servering :-)


Julie  -  2010-08-23 18:57:40
Lækker opskrift:) Jeg erstattede dog persillen med timian da jeg ikke lige havde persille på lager. Men den var en succes, selv for min 11-årige fætter som ellers sorterer alle slags grøntager ud af al mad ;)


Pauline BV  -  2010-07-26 20:19:30
Verdens bedste kødsauce Martin BP!