Friskdampet cous cous eller brød og evt. chilisovs Friskdampet cous cous eller brød og evt. chilisovs
Opskrift:
Skræl kålrabi og kartofler og skær dem i små tern.
Pil løget og hak det fint.
Hak hvidløget fint.
Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt grønsager og krydderi.
Vend rundt og lad det småstege3-5 minutter.
Spæd med æblemost, tilsæt rosiner og lad retten simre under låg 10 minutter.
Tilsæt den optøede spinat og lad retten koge igennem ca. 5 minutter mere.
Smag til med salt og peber og server med det valgte tilbehør
Tips:
Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3667 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider