Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret grønsagsgryde

Krydret grønsagsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 kålrabi eller knoldselleri
250 g.kartofler
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.Olivenolie
1 spsk.Tika eller tandori krydderi santa maria
4 dl.æblemost
75 g.rosiner
0.5 pakke frossen hel spinat
 
 Tilbehør
 Friskdampet cous cous eller brød og evt. chilisovs
 


Opskrift:

Skræl kålrabi og kartofler og skær dem i små tern. Pil løget og hak det fint. Hak hvidløget fint. Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt grønsager og krydderi. Vend rundt og lad det småstege3-5 minutter. Spæd med æblemost, tilsæt rosiner og lad retten simre under låg 10 minutter. Tilsæt den optøede spinat og lad retten koge igennem ca. 5 minutter mere. Smag til med salt og peber og server med det valgte tilbehør

Tips:

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3216 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu