Kalkunbryst i baconsvøb

Kalkunbryst i baconsvøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Rie

Indsendt :      Red:

Kalkunbryst i baconsvøb, billede 4 Kalkunbryst i baconsvøb, billede 1 Kalkunbryst i baconsvøb, billede 2 Kalkunbryst i baconsvøb, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkun bryst
1 pk.kalkubacon i skiver
2 ds.hakket tomater
1 gl.Grøn pesto
2 fedhvidløg
 friske krydderurter fx rosmarin og basillikum
 ris
 salt
 peber
 
Opskrift:
kalkunbrystet renses for sener og hinder og smørres derefter godt ind i pesto og derefter vikles bacon omkring så hele brystet er dækket.

De hakket tomater blandes med hvidløg, krydderurter, salt og peper.

Tomatsaucen hældes ud i et ovnfast fad og kalkunbrystet lægges oven på. Steges i ovnen ved 200gr i ca 90min

Ris koges på alm vis:0)

Tips:

Man kan sagtens bruge andet end pesto, det smager også fantastisk med soltørret tomater og mozzarella. Dette er en fedtfattig og nem ret..


karakterer:
Opskriften er vist 36840 gange,
og udskrevet 550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Abel  -  2010-12-19 09:27:44
Kalkunbrystet kan med fordel, skæres halvt igennem og fyldes med f. eks. soltørede tomater, før man fortsætter tilberedningen.

john  -  2010-07-23 19:11:37
Kalkunbryst bliver tit meget tørt, så det er dejligt at smage et saftig kalkunbryst, meget lækkert.