Svinemørbrad alá Sus

Svinemørbrad alá Sus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nogenlunde

Indsendt af : Sus

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 Svinemørbrad
400 g.frisk pasta
5 dl.Fløde
100 g.smør/margarine
1 Håndfuld frisk basillikum
1 pakkebacon i skiver
 Hel Muskatnød (et par fine riv efter smag)
1 Bdt.friske forårsløg
1-2 spsk.tomat purre (efter smag)
0.5 dl.kold kaffe
1 tsk.salt
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Hæl vand i en gryde til pasta.Sæt den klar.
Rens mørbrad for hinder og skær den i tykke "bøffer". Drys lidt pepper over.
Forårsløg skylles og skæres i 1 cm brede skiver brug mest af det grønne.
Basilikum skylles og hakkes groft.
Bacon klippes/skæres i 1 cm brede skiver/strimler.
Smøret smeltes på en pande ved middel varme når det er bruset af Brunes mørbradbøfferne (4 min på hver side.
Tag bøfferne af læg dem i lukket staniolpakke på et fad.
Rens panden eller brug en ny.
Sovs :
Baconstrimler steges til de er gyldne, tilsæt fløden og riv muskatnød et par gange på den fine det af dit rivejern(stødt muskat kan nok godt bruges) lad det koge lidt op tilsæt så peper, salt, tomatpurre og kaffen og til sidst løg og basilikum det skal stå og småsimre lidt så tænd for vandet til din pasta når pastaen er klar bør sovsen være cremet og lækker det tager ca. 15-20 min i det hele alt efter temperament. Lidt lyn dampede brokoli drysset over med lidt salt er genialt tilbehør.

Tips:

Sovsen skal smages til efter temperament mht. muskat, salt, peper og tomat. Kaffen må ikke udelades ;D Ønskes en mere stærk oplevelse tilsættes cayeannepeper.


karakterer:
Opskriften er vist 9146 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu