Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret grillstegt svinemørbrad

Marineret grillstegt svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4  

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Carsten Holst

Indsendt :





Ingredienser:
2 svinemørbrad
1 øl efter egen smag
1 hakket løg
4 fedhakket hvidløg
1 dl.soya eller terriakysauce
 salt
 peber
 evt.lidt chile/piri piri
 


Opskrift:

afpuds mørbraderne
bind dem op med madsnor, så de løstsidende stykker bliver holdt på plads.
bind den tynde ende ind, så kødet for nogenlunde samme tykkelse hele vejen igennem. Det giver dig et mere reelt stykke kød når det skal skæres i skiver og serveres. Det kræver lidt arbejde at pudse af og binde op, men med lidt øvelse for du et godt resultat.
forbered marinaden og mariner kødet i en pose eller et fad. Gerne natten over eller i et fad.
skyl kødet og krydrer med salt og peber efter smang
grill 20 maks 25 minutter ved indirekte varme.
lad kødet hvile et øjeblik og fjern snoren.
skær i tynde skiver og server.
ved denne stegetid for kødet en flot rosa farve i midten og en udsøgt mørhed.
steger du for længe opnår du meget let noget halvtørt og kedeligt kød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24096 gange,
og udskrevet 340 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu