Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asiatisk karrygryde

Asiatisk karrygryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Peter

Indsendt :


Asiatisk karrygryde, billede 4 Asiatisk karrygryde, billede 1 Asiatisk karrygryde, billede 2 Asiatisk karrygryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Karry
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Chili, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Skær kødet i store tern og mariner det i soja sauce, bare hæld på så det hele er dækket. Det er nemt at gøre i bakken kødet kom i.

Imens det trækker, hak champignon, løg og peberfrugt i grove stykker. Hak hvidløg fint.

Hæld lidt smør/olie i gryden og kom karryen i sammen med kødet og sojaen fra marinaden.

Når kødet er brunet, kommes løg, champignon, peberfrugt og hvidløg i. Det hele røres lidt rundt i et par minutter.

Kom tomater og kokosmælk i. Smag til med chili, salt og peber. Men pas på, chili bliver stærkere jo længere det står og simrer.

Skru ned på to og lad retten stå ca 20 min. Imens kan du jo koge basmatisris og så er vi klar.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (55 stemmer)

Opskriften er vist 120607 gange,
og udskrevet 3948 gange.


Energi:
KJ total 6786 (1615 kcal)
KJ pr. Pers. 1696 (403 kcal)
Vægt ialt 2124 gram
Vægt pr. Pers. 531 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 319 KJ (76 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christian  -  2013-06-01 15:48:14
Jeg har lavet den med ananas og uden at bruge alt fedt i kokosdåsen. Det afhjælper lidt på den høje fedtprocent i retten. Dog er den ikke så høj som der står på tærten, fordi risene afhjælper dette. Virkelig lækker ret!


Tobias  -  2012-11-08 13:31:40
Den er virkelig lækker!


Klaus  -  2012-07-28 08:19:59
Super lækker!


Emmy   -  2012-06-07 17:05:23
Har prøvet den på spejder lejer Mmmmmm........ Den smager godt


  -  2012-04-14 12:24:17
Rigtig lækker ret. I stedet for stødt chili brugte jeg hele friske chilipeber. Rigtig godt resultat


Johannes  -  2012-03-01 13:48:36
Mariner kyllingen i f.eks en frysepose. Så behøves der kun et skvœt soya til at dœkke kyllingen.


  -  2012-03-01 09:04:21
Prøv med friske chili!!!


  -  2011-12-19 19:35:32
Lækker ret...smager rigtig godt :)


Marie  -  2011-12-03 17:14:57
Hey! det ser lækkert ud. hvor længe tager det at lave dette?


pia oesten  -  2011-09-30 11:15:01
En rigtig dejlig velsmagende ret,elsker den,godt med chili mums ,10 herfra....


Kenneth  -  2011-09-24 14:33:25
Smager fantastisk. Supler med 2-3 stk.gulerødder, i super tynde flager 4x3cm & 200g rigtige kinesiske svampe, hvor hver enkelt er udskåret i 3 dele. Kom evt. 1/2 dl vand i for at give sausen mere fylde. Velbekommen.


Marianne  -  2011-09-19 17:28:44
Retten smager fantastisk og kan både anvendes til hverdags- og festmad efter min mening. Hver gang jeg serverer den, bliver der altid spist en ”ekstra” tallerken fuld. Og ”Camilla - 2011-08-17 20:24:48” anbefaling om at servere rosiner, kokos, og mangochutney til, er et hit.


Per  -  2011-09-10 15:10:47
Hvis sojaen skal med i gryden kan man ikke bare pøse uanede mængder over kødet, 1-2 dl. må være rigeligt, og så pas på med saltet.


Camilla  -  2011-08-17 20:24:48
Super go opskrift, og rigtig nem/hurtig at lave. Jeg serverede den med rosiner, kokos, og mangochutney til.. var rigtig godt!


Andreas  -  2011-06-28 14:37:47
Smager super! Den vil jeg meget gerne lave igen til min familie!


Pernille  -  2011-03-08 20:43:44
Lækker, stærk ret :) Jeg smed lidt ananas + fersken i også.


Inger  -  2010-08-05 22:59:55
Mh mh mh den smager godt- put gerne ekstra karry og chili i Det smager fremragende !!!


Jannick  -  2010-08-05 22:58:51
mhh riiiigtig lækker ret har lavet den mange gange til familien og fødselsdage alle har rost den prøv den ellers går i glip af noget


Julius  -  2010-06-29 14:50:43
Den smager fantastisk! prøv den!