Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødesiruppaprika mørbrad

Flødesiruppaprika mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Rikke

Indsendt :





Ingredienser:
1 Mørbrad
9 store spsk. sirup
4-5 spsk.paprika
1 knsp.cayennepeber
2.5 dl.Fløde
 salt
 peber
2 spsk.maizena majsstivelse
 vand
 


Opskrift:

Man fjerner sener og hinder fra mørbraden, og skærer den i skiver, måske 4 cm brede. Derefter putter man salt og peber på, og 2 spsk paprika.

Man steger dem i noget smør, når de er stegt på begge sider, mørbraden må gerne titte lidt over sovsen, putter man fløden i, og de sidste 2 - 3 spsk paprika, og cayennepeber, og smager til med salt og peber.

Man putter 2 spsk maizena i noget vand, måske 1 dl, og putter i og lader det koge så det bliver tykkere. Det skal, efter min smag ikke være stærkt, cayennepeberen skal bare lige anes. Lad det simre i 5 - 10 min efter at fløden er kommet i, så det tager smag.

Det kan serveres med peanuts og kartofler eller ris, en dansk variant af en thailandsk version er, at erstatte fløden med 1 dåse kokosmælk og evt. putte peanuts i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5490 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-03-05 22:51:14
Sirupen kommer i sovsen. Det lyder af meget, men er også meget meget godt!!!


John  -  2014-11-19 13:05:17
Hvor kommer sirup'en ind i opskriften?


  -  2014-08-25 11:25:00
Hvad med siruppen ?