Fisfel

Fisfel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Præst

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 En stor "årstidens" fisk
 kartofler
 Årstidens grøntsager
 Smør
 Mælk
 Salt
 Peber
 Urter
 
Opskrift:
Flå og rens fisken og læg den på et ovnfast fad.
Smør den med groft salt, kværnet peber og urter.

Lav en lind traditionel kartoffelmos.
Hæld kartoffelmosen over fisken så den er helt dækket.

Stil fadet i en forvarmet ovn 180-220 grader C. og bag den til kartoffelmosen er gylden på overfladen.

Server med kogte, blancherede eller smørstegte grøntsager.

Tips:

Rugbrød og surt/sødt er altid godt til både fisk og kartoffelmos. (Jeg har kaldt retten FISFEL efter FISK og KARTOFFEL.)





karakterer:
Opskriften er vist 2198 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-25 13:26:48
Nej!!! :-) Jeg er ikke Præst,-kun af navn og ikke af gavn.