Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisfel

Fisfel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Præst

Indsendt :





Ingredienser:
 En stor "årstidens" fisk
 kartofler
 Årstidens grøntsager
 Smør
 Mælk
 Salt
 Peber
 Urter
 


Opskrift:

Flå og rens fisken og læg den på et ovnfast fad.
Smør den med groft salt,kværnet peber og urter.
Lav en lind traditionel kartoffelmos.
Hæld kartoffelmosen over fisken så den er helt dækket.
Stil fadet i en forvarmet ovn (180-220¤) og bag den til kartoffelmosen er gylden på overfladen.
Server med kogte,blancherede eller smørstegte grøntsager.



Tips:

Rugbrød og surt/sødt er altid godt til både fisk og kartoffelmos. (Jeg har kaldt retten FISFEL efter FISK og KARTOFFEL.)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1896 gange,
og udskrevet 26 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-06-25 13:26:48
Nej!!! :-) Jeg er ikke Præst,-kun af navn og ikke af gavn.