Lækker og nem pastaret

Lækker og nem pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trut

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.Hakket oksekød
200 g.Bacon i tern
200 g.Broccoli (frisk eller frossen)
250 g.Pastaskruer (eller lign.)
1 brikMornay sauce
 Revet ost
 
Opskrift:
Kog pastaen al dente.
Brun oksekødet i en gryde. Steg baconen sprød - evt. fedt fjernes. Broccolien dampes eller lægges i kogende vand 3-5 min.

Tænd ovnen 180 grader varmluft eller 200 grader varm ovn.

Oksekødet lægges i et let smurt ovnfast fad, broccolien lægges ovenpå og derefter pastaen. Baconen drysses over og til sidst overhældes retten med Mornay sauce.

Stil fadet i den forvarmede ovn i ca. 15-20 min. Gratineres med ost efter ca. 10 min.

Tips:

Er yderst velegnet til opvarmning dagen efter, hvis der ikke bliver spist op.


karakterer:
Opskriften er vist 12483 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu