Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mexicansk Kylling light

Mexicansk Kylling light, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lone

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kylling i stykker
1 spsk.majsolie
9-12 lasangeolader
450 posefrossen hakket spinat
1 ds.hakket tomat
1 løg
1.5 frisk chili
3 tsk.karry
2.5 dl.letmælk
3 spsk.ketchup
3 spsk.mexikansk mix
200 g.revet ost max 13%
 
Opskrift:
Tø Spinaten op,
Rens chili blend dem sammen med de hakket tomater,
steg Kylling stykkerne gyldene i olie og karry.
Hak løg og svits det i en gryde, tilsæt tomat og chili med mælk, ketchup og alle kryderierne, lad saucen koge ca 15 min, og smag til med flere kryderier den må gerne være stærk.

læg et lag lasangeplader i et fad hæld lidt sauce over, læg et lag spinat og lidt kylling og drys med ost forsæt sådan i ca 3 lag slut med sauce og ost, lad den gerne trække list inden den skal i ovnen ved 180 grader i ca 30 minutter


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4387 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu