Mexicansk Kylling light

Mexicansk Kylling light, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kylling i stykker
1 spsk.majsolie
9-12 lasangeolader
450 posefrossen hakket spinat
1 ds.hakket tomat
1 løg
1.5 frisk chili
3 tsk.karry
2.5 dl.letmælk
3 spsk.ketchup
3 spsk.mexikansk mix
200 g.revet ost max 13%
 
Opskrift:
Tø Spinaten op,
Rens chili blend dem sammen med de hakket tomater,
steg Kylling stykkerne gyldne i olie og karry.
Hak løg og svits det i en gryde, tilsæt tomat og chili med mælk, ketchup og alle krydderierne, lad saucen koge ca 15 min, og smag til med flere krydderier den må gerne være stærk.

læg et lag lasagneplader i et fad hæld lidt sauce over, læg et lag spinat og lidt kylling og drys med ost forsæt sådan i ca. 3 lag slut med sauce og ost, lad den gerne trække list inden den skal i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 4744 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu