Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinelever i fad

Svinelever i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers. 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mundilfare

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Svinelever
3 spsk.hvedemel
100 g.bacon i skiver
2-3 fedhvidløg
30 g.stegemargarine
2 dl.grøntsagsbuillon (fra tern)
1 dl.tomatpuré
1 tsk.citronsaft
1-2 tsk.dijonsennep
 Salt
 Peber
 Rosenpaprika
 


Opskrift:

Skyl og aftør leveren.Skær den i strimler og vend den i melet blandet med krydderierne.
Halvér baconskiverne og svits dem på panden sammen med hvidløgsfedene.
Tag baconskiverne af panden. Hold dem varme og brun leverstykkerne i baconfedtet og evt. lidt ekstra fedtstof.
Drys resten af melet over.
Læg leverstykkerne i et smurt ildfast fad sammen med baconstrimlerne.
Kog panden af med bouillon og tomatpuré.
Rør sennep ud med citronsaft og kom det i afkoget, før dette hældes over leversykkerne.
Dæk fadet med stegefolie og sæt det i en forvarmet ovn 20-30 minutter ved 180 grader.
Som tilbehør kan anvendes nye kogte kartofler eller råstegte rodfrugter.


Tips:

Tomatpuré og bouillon kan sagtens erstattes af 2 dåser hakkede tomater af ca.400 g med krydderier. Champignon er at foretrække. Dræn den ene af dåserne for væde.Så giver det samme konsistens som afkoget med bouillon og tomatpure og giver lige et ekstra pift.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19553 gange,
og udskrevet 385 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu