Italiensk Pizza 02

Italiensk Pizza 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Baban

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Pizza dej:
800 g.hvedemel
200 g.durummel
14 g.tørret gær
550 ml.vand
6 spsk.oliven olie
 salt
 
 Tomatsovs:
3-4 ds.flåede tomater
3 fedhvidløg
 et par blade af frisk basilikum
6 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
 Fyld:
4-5 posermed mozzarella den slags der ligger i vand så den stadig er frisk
 kogt skinke
 
 Pynt:
 frisk basilikum
 olivenolie
 
Opskrift:
start med at veje de 800 g hvede mel og 200 g durummel så der er tæt på 1000 g i det hele lig det ud på bordet og lav en brønd i midten så der er kanter af mel hele vejen rundt. hæld 550 ml lunkent vand i midten af brønden, tørret gær, 6 spsk olivenolie, en lille smule salt. så tager du en gaffel og begynder med at tage en smule mel fra kanterne og langsomt blander vandet og melet sammen.

når du når det sted hvor din gaffel begynder at få det svært ved at bevæge dejen rundt skal du begynde at bruge hænderne og få gjort dejen færdig, når dejen er glat og elastisk læg dejen i en skål med et fugtigt viskestykke overtoppen og lad den hæve i 45 min til 1 time.

Tomatsovs.
put olivenolien på panden, læg de hele fed af hvidløg på panden og lad dem stege en lille smule, hvidløget må ikke blive brændt for det vil ødelægge sovsen! når hvidløget er stegt tilføjer du friske basilikum blade og lader dem svede vandet af i et par sekunder, så putter du de flåede tomater i og hakker dem med en ske så de ikke er hele og så smag den til med salt og peber og lad sovsen simre under middel varme i omkring 15-20.

når alting er sådan smeltet sammen og der ikke er for meget vand på tager du en si og en skål sæt sien i skålen og hæld sovsen ned i sien. med bagsiden af ske presser du sovsen igennem sien ned i skålen så der ikke er andet end basilikum blade og hvidløgsfed og en lille smile tomat tilbage i sien. hæld sovsen op på panden igen og lad den simre under lav varme i 15 minutter. husk at lade sovsen blive kold før du bruger den.

Selve pizzaen.
rul pizzaerne ud så de er omkring en halv centimeter tykke. tag et par spsk. tomatsovs men ikke for mange det skal kun lige dække pizzaen den skal ikke flyde med sovs. bare riv mozzarellaen med hænderne og lig den på pizzaen. tag skinken og lig den på pizzaen og hvis du vil kan du give den en lille smule olivenolie på. lad pizzaen bage i ovnen ved 220 grader i en varmluft i 5-10 minutter.

når den er færdig kan du pynte den med nogle friske basilikum blade.


karakterer:
Opskriften er vist 6682 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-06-11 10:11:11
det er vildt ireterene der ikke er noget billede!!!!