Røget hellefisk og risotto med citrongræs
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Pil det yderste lag af citrongræsset og skær stilkene i 3 cm lange stykker på skrå.
Varm smørret i en tykbundet gryde og sauter løg, hvidløg, ingefær og citrongræs i ca. 5 minutter, det må ikke brune, vend risene i, så de bliver blanke, og tilsæt vinen. Lad det simre under omrøring til vinen er forsvundet, tilsæt fint revet lime- og citronskal, samt saften fra lime og citron, spæd herefter til med den varme fiskebouillon, lidt ad gangen, og lad risene simre under omrøring i ca. 20 minutter, til risene er møre og cremede og næsten har opsuget alt væden, vend den strimlede røgede hellefisk og de grønne muslinger i risene, og lad fisken simre med et par minutter, til alt er gennemvarm. Drys med den grofthakkede persille og server straks. |
|
Opskriften er vist 8512 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne