Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grahams pizza i bradepande

Grahams pizza i bradepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Karsten Juhler

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.lunken vand
50 g.gær
 Salt
0.5 dl.olie
400 g.hvedemel
200 g.grahamsmel
1 ds.Hakkede tomater, konserves
 Oregano, tørret
 Basilikum, tørret
 Salt
 Peber
 Frisk basilikum
1 ds.Tomatpuré
100 g.peperoni
4 skiver ds. ananas
 Rød/gul peber
2 friske mozzarella oste
200 g.skinkestrimler
350 g.revet ost, mozzarella 45+
 


Opskrift:

Dej:
Opløs gæren i vandet, tilføj grahamsmelet og halvdelen af hvedemelet, og rør rundt. Tilføj det sidste hve-demel lidt efter lidt, indtil dejen får den rigtige konsistens. Dejen æltes sammen og lad det hæve ½ time. Rulles ud og lægges på bradepande.

Fyld:
Blend de hakkede tomater sammen med tomatpuréen og 8 - 10 friske basilikum blade og fordel det på dejen, tilføj et lag revet mozarella inden resten af ingredienserne ligges på. Slut af med skiveskårede mozzarella og et lag revet mozzarella.

Bages i forvarmet varmlufts ovn ved 200 grader i ca. 17-25 min, indtil osten er smeltet og gyldenbrun, og dejen er gennembagt.


Tips:

Kan evt. serveres med friskskåret salat og creme fraiche dressing oven på







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6705 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu