Grahams pizza i bradepande
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Karsten Juhler Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Opløs gæren i vandet, tilføj grahamsmelet og halvdelen af hvedemelet, og rør rundt. Tilføj det sidste hvedemel lidt efter lidt, indtil dejen får den rigtige konsistens. Dejen æltes sammen og lad det hæve ½ time. Rulles ud og lægges på bradepande. Fyld: Blend de hakkede tomater sammen med tomatpuréen og 8 - 10 friske basilikum blade og fordel det på dejen, tilføj et lag revet mozzarella inden resten af ingredienserne ligges på. Slut af med skiveskårede mozzarella og et lag revet mozzarella. Bages i forvarmet varmlufts ovn ved 200 grader i ca. 17-25 min, indtil osten er smeltet og gyldenbrun, og dejen er gennembagt. Tips: Kan evt. serveres med friskskåret salat og creme fraiche dressing oven på |
|
Opskriften er vist 8318 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne