Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flæskestegssovs, opbagt

Flæskestegssovs, opbagt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Flæskestegssovs, opbagt, billede 4 Flæskestegssovs, opbagt, billede 1 Flæskestegssovs, opbagt, billede 2 Flæskestegssovs, opbagt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.stegesky
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Smørret smeltes, hvedemelet tilsættes og ristes let inden skyen tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. Saucen koges godt igennem. Tilsæt piskefløden og kog op igen

Smages til med salt og peber, farves med kulør.

Tips:

Spæd stegeskyen op med vand til den ænskede mængde, evt. kog bradepanden af med vand eller vand fra kartoflerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 34054 gange,
og udskrevet 204 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu