Flæskestegssovs, opbagt

Flæskestegssovs, opbagt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Flæskestegssovs, opbagt, billede 4 Flæskestegssovs, opbagt, billede 1 Flæskestegssovs, opbagt, billede 2 Flæskestegssovs, opbagt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.stegesky
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Smørret smeltes, hvedemelet tilsættes og ristes let inden skyen tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. Saucen koges godt igennem. Tilsæt piskefløden og kog op igen

Smages til med salt og peber, farves med kulør.

Tips:

Spæd stegeskyen op med vand til den ænskede mængde, evt. kog bradepanden af med vand eller vand fra kartoflerne.


karakterer:
Opskriften er vist 41780 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu