Stegte krydrede ris med rosiner og pinjekerner

Stegte krydrede ris med rosiner og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hannah

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Olie
1 spsk.karry
1 stort finthakket løg
1 stor håndfuld rosiner
1 spsk.gurkemeje
3 Kanelstang
10 hele kardemommekapsler
6-8 dl.kogte ris
100 g.pinjekerner
 Salt
 
Opskrift:
Olien varmes op i en dyb pande, karryen steges godt igennem, hvorefter løget tilsættes. Løgene steges til de bliver gyldne, hvorefter rosiner og gurkemeje tilsættes sammen med et par stænger hel kanel og en masse hele kardemomme kapsler.

Når det hele har stegt et par minutter, tilsættes de kogte ris og risene steger med i 5-6 minutter.

Imens ristes pinjekernerne gyldne på en tør pande, og når de er klar, blandes de i risene.





karakterer:
Opskriften er vist 3736 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu