Svits først løggene klare i lidt olie. Tag det op af gryden og svits derefter kødet. Skær resten af grøntsagerne i tern og bland det hele i gryden. Hæld vand på til det dækker + 1 cm.
Tilsæt salt og lauerbærblade.
Lad det simre i ca 45min eller til kødet er mørt. Tilsæt linserne, vær opmærksom på at det ikke koger tør. Lad det simre i ca 15 min. Smag til med salt og peber.
Serveres gerne i dybe tallerkner da det er en lidt flydende ret.
Tips:
Tilbehør kan være brød og en salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5127 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider