Torsk med tomat og ost

Torsk med tomat og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : nick

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stykker torskefilet (el. lign)
1 spsk. olivenolie
 salt
 peber
1 tomat
60 g.emmentaler eller lign.
1 tsk.grov sennep
2 spsk.hakket purløg
 
 dertil kartofler og salat
 
Opskrift:
Lav en pakke med bagepapir, der smøres med olie. Læg fiskestykker på og drys med salt og peber.

Skær skiver af tomat og læg på begge stykker og dryp med olie. Luk pakken og stil 4 min i ovnen ved 210. Tag ud og åbn pakken.

Rør ost, sennep og purløg sammen og hæld på tomaten. Stil i ovnen ved 250 g uden at lukke pakken i 7-8 min til osten bobler. Server med kartofler og salat.

Hytteost kan blandes med osten hvis man gerne vil spare på kalorierne.





karakterer:
Opskriften er vist 5325 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu