Pastaret (Den bedste)

Pastaret (Den bedste), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mette Hjørringgaard

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.farfalle pasta(sløjfer)
5 dl.Sigfreds ostesauce (Købes i føtex)
1 gul eller rød peber
100 g.helbladet spinat
175 g.skinke i tern
150 g.sliced bacon
2 fedhvidløg
2 tomater
1.5 spsk.hvedemel til jævning
 vand til jævning
 
Opskrift:
Start med at sætte pastaen i kog.
Skær alle grøntsager i små stykker undtagen spinat.
Skær bacon i grove stykker.
Smelt lidt fedtstof i en gryde og steg bacon og skinke. Derefter lægges alle grøntsagerne ovenpå til en hurtig stegning og derefter tilsættes ostesaucen. Jævn mel og vand og tilsæt til saucen. Pastaen tilsættes og der røres mens det koger i 5 minutter og melsmagen er væk.

Tips:

Sigfreds saucer kan købes i Føtex og koster 15-18 kr for 1/2 liter.


karakterer:
Opskriften er vist 7829 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Indsender  -  2010-06-09 14:38:41
Denne opskrift er til 4 personer.