Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødvinsbraiseret nakkefilet

Rødvinsbraiseret nakkefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5 kg.stor nakkefilet
 lidtolie
1 løg i halve skiver
2 laurbærblade
0.5 flaskerødvin
1 bakkerensede champignon
 salt
 peber
 
Opskrift:
1.Grydestegt: Brun en cirka 1½kg stor nakkefilet i en stegegryde i lidt olie. Tisæt 1 løg i halve skiver, 2 laurbærblade, ½ flaske rødvin , 1 bakke rensede champignon, salt og peber. Lad det simre 1-1½ time under låg og kog herefter saucen ind eller jævn den. Server m. hasselbach kartofler og drys m. persille.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5966 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu