Rødvinsbraiseret nakkefilet

Rødvinsbraiseret nakkefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1.5 kg.stor nakkefilet
 lidtolie
1 løg i halve skiver
2 laurbærblade
0.5 flaskerødvin
1 bakkerensede champignon
 salt
 peber
 
Opskrift:
1.Grydestegt:
Brun en cirka 1½ kg stor nakkefilet i en stegegryde i lidt olie. Tilsæt 1 løg i halve skiver, 2 laurbærblade, ½ flaske rødvin, 1 bakke rensede champignon, salt og peber.

Lad det simre 1-1½ time under låg og kog herefter saucen ind eller jævn den.

Server m. Hasselback kartofler og drys m. persille.


karakterer:
Opskriften er vist 6879 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ML  -  2020-11-20 19:43:43
Slet ikke nok væske, det når at brænde løgene osv. på.