Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødvinsbraiseret nakkefilet

Rødvinsbraiseret nakkefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 kg.stor nakkefilet
 lidtolie
1 løg i halve skiver
2 laurbærblade
0.5 flaskerødvin
1 bakkerensede champignon
 salt
 peber
 


Opskrift:

1.Grydestegt: Brun en cirka 1½kg stor nakkefilet i en stegegryde i lidt olie. Tisæt 1 løg i halve skiver, 2 laurbærblade, ½ flaske rødvin , 1 bakke rensede champignon, salt og peber. Lad det simre 1-1½ time under låg og kog herefter saucen ind eller jævn den. Server m. hasselbach kartofler og drys m. persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5747 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu