Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sirupsspecier - Sirups specier

Sirupsspecier - Sirups specier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 150 stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sirupsspecier - Sirups specier, billede 4 Sirupsspecier - Sirups specier, billede 1 Sirupsspecier - Sirups specier, billede 2 Sirupsspecier - Sirups specier, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
175 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 tsk. allehånde, stødt
0.5 tsk. Potaske
1 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Smuldr mel og fedtstof sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Tril dejen i ca. 5 cm. Tykke stænger, som stilles koldt et par timer.

Skær stængerne i tynde skiver.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6957 gange,
og udskrevet 51 gange.


Energi:
KJ total 22823 (5434 kcal)
KJ pr. stk. 152 (36 kcal)
Vægt ialt 1249 gram
Vægt pr. stk. 8 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1826 KJ (434 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 20.2 gram
Kulhydrat 60.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu