Sirupsspecier - Sirups specier

Sirupsspecier - Sirups specier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Specier

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Sirupsspecier - Sirups specier, billede 4 Sirupsspecier - Sirups specier, billede 1 Sirupsspecier - Sirups specier, billede 2 Sirupsspecier - Sirups specier, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
175 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 tsk. Allehånde, stødt
0.5 tsk. Potaske
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smuldr mel og fedtstof sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Tril dejen i ca. 5 cm. Tykke stænger, som stilles koldt et par timer.

Skær stængerne i tynde skiver.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5 minutter.

Tips:

1 portion giver ca. 150 stk.





karakterer:
Opskriften er vist 10170 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 22823 (5434 kcal)
KJ pr. Portion 22823 (5434 kcal)
Vægt ialt 1249 gram
Vægt pr. Portion 1249 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1826 KJ (434 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 20.2 gram
Kulhydrat 60.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu