Sirupsspecier - Sirups specier næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
175 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 tsk. Allehånde, stødt
0.5 tsk. Potaske
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 22823 (5434 kcal)
KJ pr. Portion 22823 (5434 kcal)
Vægt ialt 1249 gram
Vægt pr. Portion 1249 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1826 KJ (434 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 20.2 gram
Kulhydrat 60.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)