Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Græsk Lammekølle (stegeso)

Græsk Lammekølle (stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lopsi

Indsendt :


Græsk Lammekølle (stegeso), billede 4 Græsk Lammekølle (stegeso), billede 1 Græsk Lammekølle (stegeso), billede 2 Græsk Lammekølle (stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.lammekølle
3 fedhvidløg
0.75 dl.citronsaft
1 dl.olie
1.5 dl.hønsebouillon
0.25 tsk.kanel
 Salt
 peber
2 tsk.oregano
7 store kartofler
 
Opskrift:
Lav små lommer i lammekøllen og stik hvidløgsfed heri. Læg kødet i en gennemvædet stegeso. Hæld citronsaft, olie og bouillon over. Drys kødet med kanel, salt, peber og oregano.

Sæt lammekøllen i en 200 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Imens skrælles kartoflerne og de vendes i stegeskyen og der skrues ned til 180 grader. Fortsæt stegningen i endnu 1½ time.

Lad stegen trække i 10 minutter inden den skæres ud og serveres med kartoflerne og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22099 gange,
og udskrevet 429 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu