Farseret hvidkål i form med kartofler og hvid sovs
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvidkålen deles i kvarter og stokken skæres ud.
De yderste blade pilles af og blancheres.
De inderste hvide/grove blade kan skæres i mundrette stykker som koges og derpå ristes og serveres til.
Alle ingredienserne til farsen røres sammen. En sandkageform smøres med smør og beklædes med de store blade hvidkål. Bladene lægges så de hænger ud over kanten, så de kan lukkes hen over som låg til slut. Den grove stilk i bladene kan skæres ud. Halvdelen af farsen lægges i og et tyndt lag kål lægges på. Krydres med salt og peber og evt. smørklatter. Resten af farsen lægges i, så igen et tyndt lag kål, salt og peber, og til slut lukkes med de blade som hænger ud over kanten. Formen sættes i ovnen i vandbad ca. 60 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 44590 gange,
og udskrevet 751 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-02 17:31:59 Jamen jeg kan kun sige guf guf selv børenene sagde guf guf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne