Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karinas pastaret

Karinas pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : witt

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Pasta skruer
1 ps.helbladet spinat (frosset)
500 g.hakket oksekød
1 ds.hakket tomater
1 løg
5 dl.madlavningsfløde
 Reven ost
 Salt
 Peber
 Krydderier efter smag
 
Opskrift:
Kog pasta halvt færdig. Damp spinaten så alt væske er væk. Steg oksekødet med løg. Bland det hele i en bradepande sammen med tomaterne og fløden. Gratinere med ost i ovn i 30 min.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4337 gange,
og udskrevet 65 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Amanda  -  2015-02-11 16:31:46
Kan retten egentligt fryses ned? men den smager godt, og hvis man som jeg ikke er vild med spinat i sig selv, er det en god måde at få brugt reste-spinat på ^^

Amanda  -  2015-02-11 15:36:15
Hvor mange grader skal fadet have i ovnen?