Kommentarer
Christa - 2015-01-09 11:47:06 Lækker opskrift - hele familien var vilde med retten og jeg skal lave den igen i aften. Samtidig er opskriften nem og overskuelig. Kan anbefales herfra.
Leif - 2013-03-17 10:51:26 Der er kun een fejl ved denne opskrift - gæsterne spiser det hele og truer med at komme igen.
Langtidsstegte i øvrigt køllen, det gjorde at den var rigtig saftig.
dorthe - 2010-06-08 08:41:06 super, super. Prøv at stege den ved 150 grader i 3 timer i stedet. Bliver super og saftig.
Ladyblue - 2009-04-11 18:31:21 Må sige at jeg blev noget skuffet. Glasuren gav ikke kødet ekstre smag og skal slet ikke tilsættes stegeskyen - så bliver den for sød. Lammekøllen smagte ok, men jeg vil forsat bruge min gamle opskrift på lammekølle.
- 2009-04-10 09:20:43 Super opskrift, alle var helt vild imponeret
susanne
Søster - 2007-04-19 19:39:29 Til pedro prøv Grønlandsk lam
Pedro - 0000-00-00 00:00:00 Køber altider Dansk eller Islandsk lam har prøvet fra andre lande
Per - 0000-00-00 00:00:00 Bruges der stege termometer skal dette vise ca 70 grader C inden stegen tages ud, herefter hviler stegen 20 minutter inden der skæres skiver af den
|