Hvidløgs- og rosmarinstegt lammekølle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Lammekølle u nøgleben Benet i lammekøllen udgør ca. 14 % af vægten
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
8 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
8 kviste Rosmarin, frisk
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
3 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 dl. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
1 helt Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Rosmarin, frisk
   
  Stegesky:
  Evt. rest af glasur
  Majsstivelse til jævning
   
200 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 tsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 spsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 11246 (2677 kcal)
KJ pr. Pers. 1874 (446 kcal)
Vægt ialt 3695 gram
Vægt pr. Pers. 615 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)