Tungratin

Tungratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : mayahoumann

Indsendt :

Ingredienser:
 margarine/olie
 hvedemel
 mælk
4-6 æg
2 ds.tun i vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt margarine/opvarm olie i en tykbundet gryde, tilsæt passende mængde mel, rør godt rundt til det slipper gryden. Tilsæt mælk og lav en ret tyk hvid sovs. Smag til med salt og evt. peber.

Lad sovsen køle lidt, tilsæt derefter ém æggeblomme ad gangen og rør godt rundt. Når alle æggeblommerne er tilsat, hældes indhold af 2 dåser tun i vand - minus vand - i, og derefter de stivtpiskede æggehvider, der forsigtigt røres ind i dejen.

Hældes i en form, der er smurt med lidt olie og drysset med rasp.

Sættes i ovnen ved ca. 180 gr. og bages i ca. 1 time.


karakterer:
Opskriften er vist 3744 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Connie  -  2017-03-09 12:16:41
Ingen oplysninger om hvor meget, margarine/olie, mel og mælk der skal bruges.