Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingeoverlår i fad på cheddar-pastabund

Kyllingeoverlår i fad på cheddar-pastabund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mette Hjørringgaard

Indsendt :


Kyllingeoverlår i fad på cheddar-pastabund, billede 4 Kyllingeoverlår i fad på cheddar-pastabund, billede 1 Kyllingeoverlår i fad på cheddar-pastabund, billede 2 Kyllingeoverlår i fad på cheddar-pastabund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
300 gram Pastaskruer
150 gram Cheddar ost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Paprika
Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Læg de optøede kyllingeoverlår i et smurt fad. pensl dem med olie og krydr med paprika, salt og peber.
sæt kyllingeoverlårene i ovnen i 15 minutter.

I ventetiden koges pastaen, peberen skæres i små firkanter, hvidløget hakkes fint, en af tomaterne skæres i store firkanter og baconen skæres i små stykker. Disse ingredienser kommes i en lille gryde el. pande og steges til det ikke er råt.

Vandet hældes fra pastaen og de andre ingredienser kommes i med pastaen(undtagen den ene tomat og lidt af osten) og koger sammen et par minutter med krydderi.

Kyllingeoverlårene tages ud af ovnen og lægges på en tallerken så blandingen fra gryden kan komme i fadet. hvis der er saft fra kyllingen blandes dette sammen med blandingen.

Kyllingeoverlårene sættes ovenpå blandingen, en tomat skæres i skiver og dækkes med det sidste cheddarost og ligges på kyllingeoverlårene.
Det skal i ovnen i 20 minutter eller til osten på tomatskiverne er gyldenbrun.

Mmhh!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 48194 gange,
og udskrevet 1142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 23456 (5584 kcal)
KJ pr. Pers. 5864 (1396 kcal)
Vægt ialt 2883 gram
Vægt pr. Pers. 720 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 813 KJ (193 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-07-02 10:45:57
Imponerende god - jeg valgte at udskifte pastaen med hvidkål, og tilsatte ellers rigeligt med grøntsager. Resultatet var fantastisk :D

KasperC  -  2014-07-28 16:47:34
Smager super godt, modificerede dog bare retten lidt med løg, gulerod, championer og en god chili. Og hvis man syntes den er for fed kan man tage 50/50 af mælk og fløde.

maleneL  -  2014-04-09 15:10:55
Prøv med kylling filletter istedet for kyllingelår. Det smager lige så godt og er nemmere at lave

  -  2014-04-09 15:01:56
Prøvede den hos min søn og svigerdatter og der brugte de kylling filetter, det smagte fremragende

Emil  -  2014-03-09 19:17:53
Ja kyllingerne skal have noget længere tid, det bliver også alt for fedt at ligge dem oven på pastaen. Næste gang vil jeg prøve med Betinas forslag og så lave kyllingen ved siden af, og pastaen for sig - jeg vil også prøve at tilføje løg og flere grøntsager i fløden/tomatsovsen

john  -  2014-02-11 07:50:32
Sisse har ret. Kyllingen er RÅ. Giv den 30-35 minutter i ovnen, inden den igen skal ind med pastaen.

Sisse  -  2013-02-15 18:28:40
Unskyld mit sprog, men den forbandede kylling var RÅ! Den skal mindst have en time.

BetinaD  -  2013-02-13 08:52:04
Retten er alt for fed. Prøv i stedet for 5 dl. fløde at nøjes med 1/2 dl. og så supplere med 1/2 ds. flåede tomater.

mejsevej  -  2012-05-09 20:11:34
en lækker ret. tomaterne kan godt undværes. vi glemte dem og retten var stadig lækker