Kanelkage uden kærnemælk med flødeoste-glasur

Kanelkage uden kærnemælk med flødeoste-glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet uden glasur

Indsendt af : Karo88

Indsendt :      Red :
Kanelkage uden kærnemælk med flødeoste-glasur, billede 4 Kanelkage uden kærnemælk med flødeoste-glasur, billede 1 Kanelkage uden kærnemælk med flødeoste-glasur, billede 2 Kanelkage uden kærnemælk med flødeoste-glasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
55 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Dejen:
Rør smør med sukker, tilsæt derefter de øvrige ingredienser (brug elpisker). Hæld dejen i en bradepande ca 23x33 cm. foret med bagepapir, og bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Glasur:
Rør flødeost smør, flormelis og vanillesukker med en elpisker, og smør den på den afkølede kage.

Tips:

Kagen kan også glaseres med chokolade-glasur. Den er også god som den er.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 304835 gange,
og udskrevet 1950 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (211 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21997 (5237 kcal)
KJ pr. Pers. 1833 (436 kcal)
Vægt ialt 1711 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1285 KJ (306 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 49.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-07-24 14:25:30
Smørret må gerne være blødt men det skal ikke smeltes

  -   2022-07-22 16:32:30
Skal smøren smeltes inden det piskes med sukker?

  -   2016-01-29 17:10:43
Nu spørger jeg måske dumt. Men hvordan skal kagen opbevares efterfølgende nu når der er osteglasur på? Tænker da at den skal i køleskabet så, men det gør man (vi ihvertfald) ikke normalt.. 😃

  -   2014-12-25 15:27:36
Kan man bruge margarine istedet for smør??

  -   2014-05-10 13:03:46
Jeg bruger minimælk og det smager fantatisk også med hvid glasur ovenpå👅

  -   2013-12-01 14:00:36
Mhh set god ud! Vil prøve og lave den på en tidspunkt

  -   2013-11-14 19:13:12
Kan man tage en anden form for mælk istedet for letmælk!:-) Vil dog bage den i aften- den ser ENORMT lækker ud:-D