Nkkesteg stegt som vildt

Nkkesteg stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : rikke

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 kg.nakkekam
10 knuste enebær
2 spsk.salt
2 spsk.sukker
4 hele peberkorn
1-2 pk.bacon
2 dl.ribsgele
5 dl.vand
 
Opskrift:
Nakkekammen gnides med krydderierne og dækkes af baconskiverne. Lægges i ildfast fad og vand og ribsgele hældes ved. Steges ved 180 grader i 1 time og 45 minutter. Skyen sies fra og stegen dækkes af sølvfolie. Skyen jævnes med 2 spsk mel der drysses i skyen og piskes sammen når melet er faldet til bunds. Kog sovsen i 5 minutter ved svag varme og smag til med salt, peber og ribsgele.Kulær tilsættes. Stegen skæres i skiver og serveres med den varme sauce, kartofler, brunede kartofler og evt Waldorfsalat.


karakterer:
Opskriften er vist 2946 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu