Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marskage ( ufattelig sød - og god )

Marskage ( ufattelig sød - og god ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : JanniA

Indsendt :


Marskage ( ufattelig sød - og god ), billede 4 Marskage ( ufattelig sød - og god ), billede 1 Marskage ( ufattelig sød - og god ), billede 2 Marskage ( ufattelig sød - og god ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marengsbund:
6 Æggehvider, past.
300 g.Brun Farin
 
 Fyld:
5 dl.piskeFløde
2 Marsbar
 
 Glasur:
30 g.smør
4 Æggeblommer, past.
3 spsk.Flormelis
1.5 Marsbar
 
 Pynt:
0.5 marsbar
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 80 grader ( varmluft )

Marengsbund:
Pisk de 6 æggehvider stive og rør forsigtigt alt det brune farin i, lidt efter lidt.

Tegn en cirkel på to stykker bagepapir efter fadet (så bundene passer i fadet).

Bages: 5-6 kvarter !


Fyldet:
Pisk 2 pk fløde og kom det på den ene marengsbund (der ligger i fadet) og skær 2 marsbar i mange stykker og læg det på fløden.

Siden bliver marengsbunden nr. 2 langt ovenpå.


Glasur:
Smør og marsbar smeltes i en gryde og det bliver pisket sammen med æggeblommer og flormelis. Cremen køles af inden den smørres på marengsen. Skal nydes kold


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 21100 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Camilla<3  -  2012-03-03 22:37:37
Elsker Kagen!! smager perfekt!! den allerbedste!!

  -  2012-03-01 16:10:36
Den lækreste kage nogen sinde