Marskage (ufattelig sød - og god) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Marengsbund:
6 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Fyld:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Marsbar En Marsbar vejer 50 gram
   
  Glasur:
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
3 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 Marsbar En Marsbar vejer 50 gram
   
  Pynt:
0.5 Marsbar En Marsbar vejer 50 gram
   
Energi:
KJ total 18503 (4405 kcal)
KJ pr. Pers. 2312 (550 kcal)
Vægt ialt 1312 gram
Vægt pr. Pers. 164 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1410 KJ (335 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 19.9 gram
Kulhydrat 35.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)