hakket persille til pynt evt. hakket persille til pynt
Opskrift:
Pil løgene og riv dem. Bland dem sammen med kødet og krydr med salt peber, og karry. Pisk æggene sammen i en skål for sig. Rør dem i kødfarsen.
Skræl kartoflerne og riv dem.
Tryk dem tørre med et rent klæde og bland massen i farsen. Tilsæt til sidst ærter og lidt hakket persille.
Smør et ovnfast fad med olien. Fordel farsen jævnt i fadet og fordel tomaterne henover med en gaffel.
Sæt retten i den forvarmede ovn og steg den i en times tid ved 220 grader. Tag fadet ud- drys med persille og servèr retten straks.
VELBEKOMME ;-)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5535 gange, og udskrevet 67 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider