Madpandekager med spinatfyld

Madpandekager med spinatfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : kia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød
1 pakkechampignon
 madpandekager
1 posehakket frosset spinat
1-2 løg
2 fedhvidløg
1 poserevet ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Snit løg og champignon i små stykker, og svits det sammen i en gryde.

Put derefter kødet i, og per rundt i det til det er godt gennemstegt.

Herefter hælder man den frosne spinat, og krydderier i. Lad det stå og små simre til oven er varm.

Fold derefter pandekagerne til små pakker, og drys med revet ost. Lad dem få 10-15 minutter i 150 grader.

Tips:

serveres gerne til lidt salat, da det hurtigt bliver lidt tungt. Kan spises kolde, på fx. madpakken.





karakterer:
Opskriften er vist 8571 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-03 19:02:55
De er bare skide gode! NICE. Mums filibaba.