Hakket kylling i kokosmælk
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Søren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start hele processen som skulle du lave en kødsovs.
Varm olien op i en stor gryde, mens du snitter løg og preser hvidløg. Når olien er varm, skal begge typer løg smides i. Steg i ca. 4-5 min. ved næsten fuld varme. Derefter tilføjes kødet. Steg det hele indtil der ikke er noget lyserødt kød. Det kan være du er nødt til at hakke lidt i kødet med din grydeske undervejs. Hakket kyllingekød hænger ofte mere sammen end oksekød. Tilsæt derefter både kokosmælk, koncentreret tomatpuré og de hakkede tomater. Rør rundt og tilføj ca. 1 spsk. gurkemeje (smag selv til). Juster smagen med chili, salt og peber. Lad det hele stå og simre mens pastaen eller risene koger. Server det derefter ovenpå ris eller pasta. Tips: Personligt foretrækker jeg at spise den til ris. Enten Jasminris eller Basmatiris. Retten er også fin hvis man er alene, da man nemt kan fryse små portioner ned i poser. |
|
Opskriften er vist 88590 gange,
og udskrevet 1469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2020-05-12 21:54:32 Super lækker! Jeg lavede dobbeltportion (8personee), puttede 300 gr blomkålsris i og kun 1 ds kokosmælk (skulle bruge to til dobbelt portion iflg opskrift). Super lækkert. Istedet for chili puttede jeg en teskefuld sambal oelek i. Lone - 2015-09-07 20:00:55 Lækker ret, men kan sagtens krydres lidt mere. Meget velegnet til at fryse, da den bliver omend endnu bedre af det. Server med masser af dampede grøntsager. anonym - 2014-10-02 19:32:07 Jeg har lige lavet denne ret til aftensmad. Hold da k... den er lækker. Det er ikke sidste gang vi har fået den. Den kan vi anbefale med et stort 10 tal. Susanne40 - 2011-02-06 15:08:05 Kokosmælken gør at sovsen bliver lækker cremet. Smager ikke af så meget, så put et par hønse-buillonterninger i! Næste gang vil jeg svitse nogle hakkede grøntsager og komme i også. (Gurkemeje = 1 spsk. Chili = ½ tsk.) Susanne40 - 2011-02-04 18:05:43 Kokosmælken gør at sovsen bliver lækker cremet. Smager ikke af så meget, så put et par hønse-buillonterninger i! Næste gang vil jeg svitse nogle hakkede grøntsager og komme i også. (Gurkemeje = 1 spsk. Chili = ½ tsk.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne