Lammekølle 02

Lammekølle 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemmng Lüttge

Indsendt :      Red :
Lammekølle 02, billede 4 Lammekølle 02, billede 1 Lammekølle 02, billede 2 Lammekølle 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Lammekølle u nøgleben Benet i lammekøllen udgør ca. 14 % af vægten
3 kviste Timian, frisk
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
750 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.25 Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rids fedte på køllen.

Kom hvidløg og frisk rosmarin i en morter med lidt olie. gnid køllen ind. Du kan også bruge akaciehonning. krydr med salt og peber. Steges ved 190 grader C ca. 2 timer 68 gr. kernetemperatur.
Kødet skal trække i 20 min.


Kartofler og selleri og løg skæres i grove tern. koges i let saltet vand.
Hæld mælk og smør i en gryde og varm blandingen op. Hæld mælk over kartoflerne og mos. hæld til sidst æggeblommerne i og pisk.





karakterer:
Opskriften er vist 18869 gange,
og udskrevet 170 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6932 (1650 kcal)
KJ pr. Pers. 1733 (412 kcal)
Vægt ialt 2895 gram
Vægt pr. Pers. 723 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 239 KJ (57 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu