Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grøn Corma Ver. 2.0

Grøn Corma Ver. 2.0, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stor gulerod
125 g.frosne bønner
3 mellemstore kartofler
0.5 aubergine
125 g.frosne ærter
2.25 dl.vand
 
 Sauce:
25 g.kokosmel
5 milde grønne chilier
2 spsk.birkes
1.5 tsk.salt
1 spsk.sukker
1.5 dl.vand
1 ds.kokosmælk
1 ds.hakkede tomater
1 spsk.yoghurt naturel
1 spsk.garam masala
 
 Tilbehør:
 ris
 evt.friske koriander groft hakket
 
Opskrift:
Sæt risene over i riskoger.

Ingredienserne skæres i små stykker og kommes i vand. Alt skal med. Lad det koge op, kom låg på og lad det koge 3-4 minutter.

Imens laves den aldeles pragtfulde sauce. Kom kokosmel og grønne chilier sammen med vand, birkes, sukker salt i blenderen. Denne blanding hældes over grønsagerne og blandes godt.

Når det har stået 5 minutter, tilsættes kokosmælk, hakkede tomater, yoghurt og garam masala. Bland det godt og lad det stå yderligere 5 minutter, indtil tomaterne er gået i ét med saucen. Så skal det bare serveres


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2803 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu