Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesiske Forårsruller

Kinesiske Forårsruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :


Kinesiske Forårsruller, billede 4 Kinesiske Forårsruller, billede 1 Kinesiske Forårsruller, billede 2 Kinesiske Forårsruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fyld:
500 g.oksekød
500 g.svinekød
1000 g.hvidkål
2 løg
150 g.margarine
4 tsk.salt
2 tsk.sukker
1 tsk.peber
 
 Pandekagerne:
600 g.hvedemel
9 æg
10 dl.mælk
3.5 dl.vand
3 tsk.salt
 
 Stegning:
 olie
 
Opskrift:
Skær hvidkålen i små stykker og kog den mør. Skær løg i små stykker. Kom margarinen i en gryde og kom kød, hvidkål, løg og salt, peber og sukker i, og steg det til kødet er brunt. Kom vand i og lad det koge i et par minutter eller til vandet er fordampet næsten helt. (Det må ikke være for vandet)

Pandekagerne:
Kom æg, mælk vand og salt i en skål og rør melet i lidt efter lidt, til det har en passende konsistens. /ikke for tynd og ikke for tyk)
Kom lidt margarine på panden (24 cm. i diameter) og kom dejen på, når margarinen er smeltet. Sørg for at fylde panden ud med dejen, og kom det resterende op i skålen igen, da det skal være tynde pandekager.
Lad dem få lidt farve (men de må ikke blive så mørke, som med almindelige pandekager, da de ikke kan bukkes så. Vend den og steg på den anden side også. Tag den af og læg smørrebrødspapir eller bagepapir imellem pandekagerne, da de ellers kan gå i stykker når du skiller dem ad. Lad dem afkøle.


Tag nu en pandekage og læg ud på bordet, og tag 1-2 skefuld "indmad" og læg det midt på pandekagen.
Bøj den ene side hen over indmaden, så den anden side, og "lim" det sammen med en blanding af mel og vand. Tag derefter begge enderne og luk dem sammen også, og lim dem på samme måde.

Når "limen" er blevet lidt tør, kan du friturestege /i en gryde) eller stege forårsrullerne på panden, til de er flotte gyldne/brune

Tips:

Du kan spise forårsrullerne som de er, eller du kan skære dem midt igennem og komme kinesisk soya, ketchup og 5-6 stænk tabasco i. Velbekomme ;-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 53968 gange,
og udskrevet 783 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Madglad  -  2018-11-21 22:11:24
Lavede dem i dag! Sindssyg gode. Tak for opskrift

  -  2018-03-20 15:22:10
der mangler da vidst både rejer og gulerødder før man kan kalde det kinesiske forårsruller

Per  -  2018-01-11 10:42:56
Rullerne kan fryse både "rå" og stegte, men bedst er som rå

karina  -  2011-07-29 23:20:21
Hvis rullerne skal fryses, skal man så stege dem inden?

ida  -  2011-07-07 18:20:04
de er super gode