Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk på spinatbund

Hellefisk på spinatbund , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hellefisk på spinatbund , billede 4 Hellefisk på spinatbund , billede 1 Hellefisk på spinatbund , billede 2 Hellefisk på spinatbund , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hellefiskfilet uden skind
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
600 gram Spinat, frisk nippet for stilke
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
75 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
100 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   


Opskrift:

Hellefisken dryppes med citron og drysses med salt. Spinaten renses for grove stilke, skylles og dryppes af. Hvidløg pilles, hakkes og svitses i 2 spsk. margarine og kommes i et ildfast fad. Spinaten lægges over og vinen hældes ved. Sættes i ovnen i ca. 4 min. folie ved 200 grader C. alm. ovn.

Hellefisken lægges ovenpå spinaten, og det sættes i ovnen igen i 15-20 min.

Resten af margarinen smeltes, melet røres i, og væden fra fisken røres i sammen med fløde.

Saucen smages til med salt og peber, hvorefter den hældes over hellefisk og spinat.

Nødderne blendes, blandes med den revne ost og kommes over fisken. Bages endnu 10 min. i ovnen til det er gyldent.

Serveres med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 31461 gange,
og udskrevet 792 gange.


Energi:
KJ total 14330 (3412 kcal)
KJ pr. Pers. 3582 (853 kcal)
Vægt ialt 1832 gram
Vægt pr. Pers. 458 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 782 KJ (186 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 15.7 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu