Hellefisk på spinatbund
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hellefisken dryppes med citron og drysses med salt. Spinaten renses for grove stilke, skylles og dryppes af. Hvidløg pilles, hakkes og svitses i 2 spsk. margarine og kommes i et ildfast fad. Spinaten lægges over og vinen hældes ved. Sættes i ovnen i ca. 4 min. folie ved 200 grader C. alm. ovn.
Hellefisken lægges ovenpå spinaten, og det sættes i ovnen igen i 15-20 min. Resten af margarinen smeltes, melet røres i, og væden fra fisken røres i sammen med fløde. Saucen smages til med salt og peber, hvorefter den hældes over hellefisk og spinat. Nødderne blendes, blandes med den revne ost og kommes over fisken. Bages endnu 10 min. i ovnen til det er gyldent. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 40200 gange,
og udskrevet 959 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne