Hellefisk på spinatbund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Hellefiskfilet uden skind
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
600 gram Spinat, frisk nippet for stilke
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
75 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
100 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   
Energi:
KJ total 14330 (3412 kcal)
KJ pr. Pers. 3582 (853 kcal)
Vægt ialt 1832 gram
Vægt pr. Pers. 458 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 782 KJ (186 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 15.7 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)