Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frisk ristet torskerogn med råkost

Frisk ristet torskerogn med råkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Gitte

Indsendt :



Ingredienser:
 Fisk:
600 g.frisk torskerogn (bukser)
 
 Råkost:
4-5 gulerødder
2-3 rødbeder
 saft af 1 appelsin
2 spsk.græskarkerner
 
Opskrift:
Torskerogn:
Kog rognen i ca. 1 liter vand, tilsæt 1 tsk salt og evt et par spsk eddike i 10-15 min.
Skær den kogte rogn i ca. 2 cm brede skiver. Steg torskerognen i lidt olie, tilsat lidt smør i ca. 3-4 min.på hver side til skiverne er gyldne.

Råkost:
Skræl gulerødder og rødbeder, og riv dem groft. Smag til med saften af 1 appelsin. Drys ristede græskarkerner over.
Servér ristet torskerogn med råkost og ovnstegte kartoffelbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10275 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu