Pasta med øl og svampe

Pasta med øl og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Minbuddha

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.frisk pasta
2.5 dl.fløde
33 cl.god hvedeøl
4-500 g.svampe frosne/friske
 spinat efter eget ønske
1-2 store alm. løg eller skalotteløg
1 bouillonterning grønsag
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Løg hakkes groft, svitses i god olivenolie. Spinaten tilsættes og skal have lov til at stå og afgive vand. (Noget af vandet kan med fordel dampes væk ved at forme et "hul" i midten).

Svampene svitses, hvorefter fløden, øllet og bouillonen hældes ud over retten. Rør stille og roligt og lad retten simre indtil pastaen er færdig med at koge.

Når pastaen er klar, hældes pastaen ned i retten og bliver vendt i sovsen. Lad det koge op, og retten er færdig

Smages selvfølgelig til med salt og peber

Tips:

Man kan med fordel jævne sovsen for at få en lidt mere cremet konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 5270 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu