Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling ala karry og grønsager

Kylling ala karry og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Helle

Indsendt :



Ingredienser:
450 g.kylling i små tern
3 tsk.karry
1 tsk.cayennepeber
 margerine
 
250 g.ris
5 dl.vand
 
 
400 g.grønsager (fx. spinat, brocolli, bønner)
1 frisk chili
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kom marg. på panden og lade det smelte, kom karry og cayenne peber på og lad dette smire lidt, kom derefter kyllingen på og steg det godt.

kog risene i 12 min og lad dem hvile.

vask panden og kom lidt margerine på og svits grønsagerne i 5 min, kom derefter risene på og lade dem svitse med i 10 min.

kom til sidste kyllingen i, samt en fint hakket chili og fløde og kog det op.



Tips:

serveres evt. med groft flutes og en grøn salat (iceberg, asparges, advokado, forårsløg og agurk m. hjemmelavet hvidløgsdressing).


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6335 gange,
og udskrevet 77 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-04-15 16:47:37
Kom ca. ½ l vand ved sammen med fløde ellers brænder det hurtigt på :)