Pitabrød 03

Pitabrød 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Thina

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.hvedemel
100 g.durum hvedemel
100 g.gær
5 dl.vand
4 spsk.olienolie
1 spsk.sukker ( Eller sødemiddel )
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Alle enheder æltes i 5 min.
Forhæver i 30 min.
Dejen deles i 16 stk. bollerne formes og trykkes flade, ca. 7cm i diameter.
efterhæver i 30 min.
Bagetid ca. 12-15 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pitabrød

karakterer:
Opskriften er vist 10604 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anita  -  2016-10-22 19:00:44
Min mand har lige lavet dem her, og de blev noget bedre end dem jeg plejer at laver :D Vi havde bare ingen durum mel, men de smagte fint uden. Et 5tal fra os.

Maria K  -  2013-05-27 09:30:23
Hvor mange grader.. 200?

johnny  -  2012-01-25 04:52:51
pitabrød skal bages i kort tid og på meget høj tenp. ca. 250c. kun lige til de er gyldne ellers bliver de for tørre og hvis de skal i fryser lidt kortere tid da de vil let blive tørre under opvarmning

janmøhl  -  2010-12-17 13:06:32
Jeg nøjedes med at bruge 50 gr gær til denne opskrift, og det var såmænd rigeligt, ellers eksploderer de, brug lidt tid til efter- hævning, gerne 60 min. Rør ikke alt melet i med det samme, ellers bli'r de alt for tunge, vil også mene at ca 800-900 gr mel var nok, formes til flade brød, og trykkes løbende flade i hævetiden, gerne hver 10 min. De bli'r superlækre :)

Jens  -  2010-05-22 15:58:55
Hvor meget varme skal de ha'?