Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Falunkorv

Falunkorv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : joeson

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Kartofler
200 g.Champignon
3 Tomater
300 g.Løg
0.5 Squash
220 g.røget medister
2.5 dl.Piskefløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Røget medister og grøntsager skæres i skiver. Lægges lagvis i et smurt ildfast fad.
Sørg for at der er føde til at dække lagende pga. fordampning.
Rør rundt i retten undervejs så øverste lag ikke branker.


Tips:

Retten kan gøres billig, eller man kan bruge andet så som: Gulerødder, Brokolig, Blomkål, Bacon i små stykker, Hvidløg, eller andet efter ønske. God appetit :)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 7830 gange,
og udskrevet 65 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

joeson  -  2014-03-17 19:26:45
Sorry. Det glemte jeg. I ovn ved 200 grader. ca 30-45 min til alt føles gennemstegt/bagt :)

Anni  -  2013-02-27 09:54:13
Hvor lang tid skal retten have, ved hvilken temperatur?

Jessica  -  2012-08-07 05:22:50
Jeg giver Hans ret. Denne ret minder en svensk ret, hvilket jeg tror, den skal ligne. Den ret jeg mener hedder korv stroganoff, hvor det er en falukorv, som er en billig svensk pølse. Resten af opskriften minder om en korv stroganoff, der er dog normalt hverken squash eller champignon i den helt alm., og man kan bruge tomatpure eller hakkede tomater, men det er en smagssag :). Hvis du googler "korv stroganoff", så vil du finde masser af opskrifter, der ligner din.

Maria  -  2011-03-02 19:35:11
Hvor lang tid skal den have i ovnen og ved hvor høj varme?

Hans  -  2010-07-09 13:56:15
Jeg havde fået fat i en rigtig svensk falunkorv, og den hævede retten op til nye højder, og så brugte vi bare madfløde a.h.t. vægten, men det var heller ikke så ringe. Fin og letlavet sommerret.