Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej

Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 70 minutter

Fryseegnet : ja inden bagning

Indsendt af : troels

Indsendt :


Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej, billede 4 Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej, billede 1 Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej, billede 2 Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
2 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Crumble:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Opskrift:
Rabarber skæres i skiver ca 2 cm tykkelse og blandes med rørsukkeret og vanilie hældes i en skål og står i en halv time.

Crumble:
Alle ingredienser røres sammen og fordeles over rabarberne i smurte tærteforme.

Bages 30 min ved 165 grader.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (320 stemmer)

Opskriften er vist 799910 gange,
og udskrevet 8803 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12300 (2928 kcal)
KJ pr. Pers. 1537 (366 kcal)
Vægt ialt 1120 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1098 KJ (261 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 41.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anette  -  2020-06-02 10:50:11
Med lidt vanille og ganske lidt kanel i creme fraichen serveret til så bliver den ekstra god :-)

Ida  -  2020-05-10 15:17:43
Rigtig god idé at lade rabarberne trække 1 døgn og bruge overskydende væske til saft :) 210 grader i små 30 min., så er crumblen bare helt perfekt.

bodilbell  -  2019-05-28 02:42:38
I har alletiders gode opskrifter

Per  -  2018-09-27 10:06:19
Det er rå rabarber der bruges

Nina  -  2018-09-25 12:05:50
Skal rabarberne være kogte først eller er de rå?

MIA  -  2018-06-15 09:58:45
Jeg kan stærkt anbefale at men lader rabarber stykkerne ligge i sukker lagen længere tid.Jeg har ladet dem ligge et par timer, hvor jeg ind imellem vendte skålen( med låg på). rabarberne bliver så lækre af det.

Lene  -  2018-06-05 13:44:13
Mega lækker. Jeg tilføjede ca 50 g revet marcipan i dejen. Det kan varmt anbefales :) bagte den i øvrigt ved 200g i 30 min. Den blev flot gylden og sprød

  -  2018-05-21 16:12:55
Rigtig nem at lave👍 Min datter laver den rigtig tit 👌

Louise  -  2018-05-06 17:05:13
Smager fint, men crumblen ovenpå forblev lys og blev ikke sprød. For meget crumble i forhold til rabarber.

Kirsten  -  2018-04-22 15:35:34
Det var nok den værste crumble, jeg nogensinde har lavet. Det var som om den slet ikke kunne bages, blev bare ved med at være blød og lys. Nogen der har oplevet det?

Katia  -  2017-09-23 07:55:39
Super let at lave og smager fantastisk 👍🏻😊

Johanne   -  2017-07-01 13:41:44
Den her kage er super lækker nem og lave og smager godt jeg vil anbefale at prøve den helt klart især vis man elsker rabarber☺️☺️☺️

Lars  -  2017-06-25 20:54:12
Jeg kan anbefale dobbelt op på rabarber og sukker i forhold til crumble

Connie  -  2016-05-19 08:55:58
God nem kage af basis ingredienser også god med hakkede mandler

Karina Sønderholm  -  2015-07-01 13:20:41
Drys hakkede smuttede mandler ovenpå inden den skal i oven. Det giver lige det sidste pift :)

John  -  2015-05-23 17:39:25
God kage, som kan tilføjes flere ting. Som nævnt kokosmel (dog vil jeg anbefale, at beholde noget hvedemel), kakkede mandler, lidt knust stjerneanis, groftrevet marcipan m.m. :-)

R  -  2015-05-05 23:00:57
Prøv at udskifte hvedemelet med kokosmel - det tilføjer et lækkert crunch til kagen.

Frugttossen  -  2013-08-18 12:08:00
Nem opskrift og den smager rigtig godt! Jeg vil dog bruge lidt flere rabarbere så ca. 800 g. ialt. Desuden skrællede jeg den grønne skal af rabarberstænglerne, så de ikke bliver så seje og trådet. Hvis man lader rabarberstykkerne trække i sukker og vanille natten over, kan man hælde den skønneste saft fra, som man kan blande op med vand til rabarbersaft! Rabarber crumblen bliver dermed heller ikke for våd.