Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
2 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Crumble:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Energi:
KJ total 12300 (2928 kcal)
KJ pr. Pers. 1537 (366 kcal)
Vægt ialt 1120 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1098 KJ (261 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 41.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)