Rabarbercrumble næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
150 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Crumble:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

90 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Energi:
KJ total 11790 (2807 kcal)
KJ pr. Pers. 2947 (701 kcal)
Vægt ialt 1090 gram
Vægt pr. Pers. 272 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1081 KJ (257 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 40.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)